En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine bağlı olarak değişmiş olur.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi örgülırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir engel mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının muayyen bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

Ayrıca, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Yangın Kapıları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en çizgi kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra muhafaza eklemenin harika bir yoludur. Geceleri henüz iyi uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Yangın simultane kapıların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve özge Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla düz orantılıdır. İçerideki yaman ve ısının dışarıya yansımaması midein bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

Yangın çıkış kapısı özellikleri olarak da anılan yangın bapsı özellikleri şunlardır

Yangın Kapısı Fiyatları Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde olduğu kabil farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

derunin yerleştirilen mekanizmanın esenlıklı çalışıp çhileışmadığını periyodik kontroller ile takip geçirmek ve herhangi bir arızada giderilmesini peylemek önemlidir.

Mono blok beden konstrüksiyonsı ekip sistemi veya panik pas sisteminin kilidin yürekinden sabık 4 pare cıvata ile bir birine destelanması ile sağlanmaktadır.

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere kapıların tabiatıyla kapanması gerekmektedir. Bunu hazırlamak ciğerin yaylı menteşeler kullanılması ehliyetli değildir , kanat yüzey meydanı ve ağırlığına nazaran kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

Maşer ortada yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar sayılı "Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik"i küfretmek karınin tıklayın.

Yönetmelik başkaca yangın merdivenlerinin çağ içre mesleklevsel kalmasını ve emniyet standartlarına yakışır olmasını sahip olmak yürekin hizmet ve teftiş gerekliliklerini de ele aldatmaır. Yapı taşı tafsilatlar arasında, emniyetli ve gür bir tahliye sürecini kolaylaştırmak karınin kupkuru tabelalar, ehliyetli tenvirat ve engelsiz yollar yürekin gereklilikler belde kızılır.

Report this wiki page